My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Aprīlis » 24 » Formula 1 datorspēle būs gatava rudenī
19:05
Formula 1 datorspēle būs gatava rudenī
Datorspēļu ražotājs „Codemasters” ir publiskojusi informāciju un datus par tās jauno licenzēto Formula 1 spēli, kas sauksies „F1 2009” un pirmajā versijā parādīsies šī gada rudenī.

Šogad datorspēļu fani „F1 2009” varēs izmēģināt uz „Nintendo Wii” un „Sony PSP” spēļu konsolēm, bet jau 2010. gadā šī pati spēle būs pieejama HD formātā un ar vēl plašākām iespējām jau uz „Xbox 360”, „Sony Playstation 3” un „Windows”.

Šī ir pirmā F1 datorspēles versija, kurā būs arī pasaules čempions Luiss Hamiltons. Tas ir kā papildus bonuss „Codemasters” kompānijai, jo nevar aizmirst, ka laikā, kamēr tiesības uz Formula 1 spēļu izstrādi piederēja „Sony” kompānijai, neviens brits nespēja kļūt par pasaules čempionu. „Sony” savas pilnvaras F1 lauciņā nolika 2006. gada izskaņā.

„F1 2009” spēlē būs redzamas visas šī gada formulas, komandas un trases, ieskaitot Singapūras nakts sacīksti, jauno Valensijas „Marina Bay” trasi un vēl neizmēģināto trasi Abudabi. Tāpat spēlē būs iespēja izmēģināt jaunās tehniskās novitātes, piemēram, KERS. Spēlē būs iespēja izvēlēties pilnu sezonu, individuālo scenāriju, kā arī multiplayer’ režīmu. Spēles PSP versijā ‘multiplayer’ režīmā būs iespēja izvēlēties bezvadu interneta iespēju.

„„Codemasters” kompānijai ir liela pieredze sacīkšu simolatoru radīšanā un viņu reputāciju nevar salīdzināt ar citiem,” paziņoja Bernijs Eklstons.

„F1 datorspēles un trašu simulācijas var būt nenovērtējams palīgs sacīkšu braucējiem un tāpēc es domāju, ka tās ir ļoti labas ziņas visiem autosacīkšu faniem, kuriem arī tagad būs iespēja izmēģināt „Brawn BGP001” šīs spēles ietvaros,” paziņoja Džensons Batons.

Skatījumu skaits: 1077 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma