My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Aprīlis » 25 » Timo Gloks ātrākais pēdējā treniņu sesijā
12:50
Timo Gloks ātrākais pēdējā treniņu sesijā
Ātrāko apļa laiku pēdējā treniņu sesijā pirms kvalifikācijas Bahreinā uzrādīja „Toyota” pilots Timo Gloks, tomēr viņa prieku aptumšoja mašīnas tehniska problēma, kas neļāva vācietim pabeigt sesiju un viņš boksos atgriezās jau kā kājāmgājējs.

Gloka pēdējais lidojošais aplis ar supermīkstajām riepām bija 1m32.605s, kas par 0,3 sekundēm apsteidza tobrīd labāko rezultātu, kas piederēja Luisam Hamiltonam. Taču jau nākamajā aplī pēc labākā lidojošā apļa Gloka formulai sākās kaut kādas elektriska rakstura problēmas ar mašīnu un tās dzinējs atslēdzās.

Pēdējās minūtēs savus apļa laikus uzlaboja arī Felipe Masa un Niko Rosbergs, kuri ieņēma attiecīgi otru un trešo pozīciju, bet Hamiltons tika nobīdīts uz ceturto pozīciju, aiz sevis atstājot Kimi Raikonenu.

Līdz ar to trešajā treniņā kopējā tendence liecina, ka „McLaren” un „Ferrari” varētu būt atguvuši daļu no sava ātrumu, kamēr „Brawn GP” un „Red Bull” pagaidām turējās ēnā, paliekot ārpus pirmā desmitnieka robežām. Tomēr tikai kvalifikācija varētu visu nolikt pa vietām pirms svētdienas sacīkstes.

Vēl jāatzīmē Nelsona Pikē lieliskais sestais apļa laiks, kas uz komandas biedra Fernando Alonso 13.rezultāta ir īpaši pamanāms. Tikmēr Sebastians Burdē bija spiests lielāko daļu sesijas pavadīt boksos, kamēr mehāniķi strādāja ar viņa formulu un likumsakarīgi francūzim pats lēnākais laiks.

Trešo treniņbraucienu rezultāti
Tiks papildināts..

Skatījumu skaits: 1036 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma