My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Aprīlis » 27 » Batons - uzvaru izšķīra apdzīšanas manevrs
17:36
Batons - uzvaru izšķīra apdzīšanas manevrs
Pēc Bahreinas GP izcīnītās uzvaras Džensons Batons atzinis, ka visu izšķīra sacīkstes pirmā daļa, kurā izdevās apdzīt Luisu Hamiltonu un iesaistīties cīņā ar līderiem. Tomēr pēc brita domām, viena komanda šobrīd ir ātrāka par "Brawn".

Batons startēja tikai no ceturtās vietas, taču par spīti tam spēja iegūt trešo uzvaru četru posmu laikā. Tagad viņš vadību sezonas kopvērtējumā pār tuvāko sekotāju Rubensu Barikello ir palielinājis līdz 12 punktiem. Otrs "Brawn" pārstāvis finiša līniju šķērsoja tikai piektajā vietā.

"Luisu ir ļoti grūti apdzīt, bet jau pirmajā aplī viņš pieļāva dažas kļūdas, es ielēcu iekšmalā starta taisnē un domāju, ka tikšu garām," stāsta Batons. "To arī izdarīju, bet tad viņš nospieda KERS pogu un atkal atradās man priekšā. Tomēr pirmajā līkumā spēju viņu apdzīt un tas arī bija iemesls uzvarai. Šī bija viena no labākajām uzvarām. Nemaz nebijām paši ātrākie, tomēr daudz kas nostrādāja, lai mēs būtu mazliet pārāki. Joprojām turpinām uzlabot savu mašīnu."

"Bija patīkami uzvarēt, jo pēc kvalifikācijā sasniegtajiem rezultātiem uz to īsti necerējām. Visi kļūst spēcīgāki un "Red Bull" mūs jau tagad ir apsteiguši. Mūsu detaļas pamazām noveco un uz Eiropas posmiem tās ir jāatsvaidzina."

Skatījumu skaits: 1016 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma