My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Aprīlis » 29 » McLaren nosacīta 3 posmu diskvalifikācija
16:49
McLaren nosacīta 3 posmu diskvalifikācija
Šodien Pasaules Motoru Sporta padomes ārkārtas sēdē "Vodafone McLaren Mercedes" tika atzīta par vainīgu piecās epizodēs, pārkāpjot Starptautisko Sportisko noteikumu paragrāfu 151c.

Notikumi, kā jau daudz esam rakstījuši, risinājās Austrālijas un Malaizijas GP laikā. Galu galā FIA ir pieņēmusi sekojošu lēmumu:

"Ņemot vērā godīgumu ar kādu "McLaren" komandas vadītājs Martins Vitmāršs vērsās pie Pasaules Motoru Sporta padomes un ņemot vērā attieksmes maiņu un atklātību, skaidrojot procesus savā organizācijā, padome nolēma, ka vispiemērotākais sods ir komandas nosacīta diskvalifikācija," teikts FIA paziņojumā.

"Komanda tiek diskvalificēta uz trim FIA Formula 1 čempionāta sacīkstēm, tomēr reāls sods stāsies spēka tikai gadījumā, ja laika gaitā parādīsies jauni fakti šajā lietā vai tuvāko 12 mēnešu laikā tiks atkārtoti pārkāpti 151c paragrāfa noteikumi," lasāms spriedumā.

Tas nozīmē, ka šoreiz FIA ir aprobežojusies ar bargu pirksta pakratīšanu "McLaren" virzienā un gadījumā, ja nekādi incidenti nesekos, tad Luiss Hamiltons un Haiki Kovalainens varēs mierīgi turpināt startēt šī gada posmos.

Skatījumu skaits: 938 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma