My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Maijs » 1 » Jaunās komandas saņems 10 miljonus
10:24
Jaunās komandas saņems 10 miljonus
Lai gan ceturtdien Pasaules Motoru Sporta Padome (WMSC) apstiprināja, ka no nākamā gada komandu maksimālais budžets nedrīkst pārsniegt 40 miljonus Sterliņu mārciņu, kas ir par 10 miljoniem vairāk nekā iepriekš bija prognozēts, jaunajām komandām par to nebūtu jāsatraucas, jo tās saņems papildus naudu.

Bernija Eklstona vadītais Formula 1 menedžments (FOM) piekritis katrai jaunajai komandai, kas ienāks čempionātā 2010. gadā, piešķirt 10 miljonus mārciņu, kā arī uz katru no sezonas posmiem bez maksas pārvadāt divas šasijas un vēl 10 000 kg pārējās kravas. Tāpat katra komanda uz visiem posmiem, kas notiks ārpus Eiropas, saņems 20 ekonomiskās klases lidmašīnu biļetes.

Reizē arī tika paziņots, ka pašreiz atļauto 24 mašīnu vietā uz starta ļaus iziet 26 formulām, kas faktiski nozīmē iespējas pasaules čempionātā ienākt trim jaunām komandām. Diezgan droši varam teikt, ka viena no komandām būs amerikāņu "USF1", bet ļoti nopietnu interesi ir izrādījuši arī tādi ražotāji kā "Lola" un "Aston Martin".

Pieteikumus 2010. gada F1 sezonai varēs iesniegt no 22. līdz 29. maijam, bet oficiālais dalībnieku saraksts tiks publicēts jau 12. jūnijā. Ja pieteiksies vairāk kā trīs jaunas komandas, FIA priekšroku dos tām, kas pierādīs sevi kā labāks formulu ražotājs un kurām būs vispiemērotākā rūpnīca, tehniskie eksperti un finansiālie resursi, lai uzrādītu konkurētspējīgus rezultātus.

Skatījumu skaits: 926 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma