My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Maijs » 3 » Hārtlijs kļuvis par Red Bull rezerves pilotu
16:05
Hārtlijs kļuvis par Red Bull rezerves pilotu
Jaunzēlandiešu jaunais talants Brendons Hārtlijs šonedēļ beidzot ir ticis pie vairākus mēnešus gaidītās F1 superlicences un jau Spānijas GP nedēļas nogalē pildīs "Red Bull" komandas testu un rezerves braucēja pienākumus.

19 gadus vecajam Hārlijam atbalstu kompānija "Red Bull" sniedz jau kopš 2005. gada un pirmos nopietnos pienākumus komandā viņš pildīja oficiālajos izmēģinājumu braucienos decembrī, kad aizvietoja savainoto Marku Vēberu. Tagad viņš rezerves pilota amatā nomainīs veterānu Deividu Kulthardu, kurš šos pienākumus pildīja kopš aktīvās karjeras beigšanas.

Brendona Hārlija līdzšinējās karjeras lielākais sasniegums ir 2007. gadā gūtais "Eurocup Formula Renault 2.0" čempiona tituls un trešā vieta pērn Lielbritānijas F3 čempionātā. Šogad viņš paralēli saviem pienākumiem Formulā 1 startēs arī "F3 Euroseries" un "World Series by Renault".

Hārlijam gan nebūs daudz iespēju tikt pie braukšanas, jo testi sezonas laikā, kā zināms, ir aizliegti. Tomēr teorētiski viņš pat varētu startēt kādā no 2009. gada F1 posmiem, lai gan tas notiks vienīgi tādā gadījumā, ja Sebastians Fetels vai Marks Vēbers kāda iemesla dēļ nebūs spējīgs stāties uz starta.

Interesanti, ka Hārlijs ir pirmais jaunzēlandietis kopš 25 gadu laikā, kuram izdevies nokļūt F1 apritē. 1984. gadā Maiks Takvels piedalījās vienā Formula 1 sacīkstē.

Skatījumu skaits: 981 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma