My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Maijs » 10 » Luiss Hamiltons joprojām cer uz titulu
21:02
Luiss Hamiltons joprojām cer uz titulu
Pēc izcīnītās devītās vietas piektajā F1 posmā Spānijā, bez cerībām uz savām šī brīža iespējām raugās Luiss Hamiltons. Cerības uz titulu vienmēr nosvērtais brits gan nav atmetis, taču izsaka nožēlu, ka "McLaren" viņam nav spējuši sagādāt gana labu mašīnu. Šodien komanda neizcīnīja nevienu pašu punktu.

"Mēs neesam pārsteigti par rezultātu, ņemot vērā, ka uz šo posmu nebijām veikuši nekādus būtiskus uzlabojumus," iesāk Hamiltons, kurš startā bija spiests izbraukt zālē, bet pēc tam vairākas pozīcijas zaudēja izvairoties no masveida sadursmes starp vairākiem braucējiem. Čempions gan būtu ticis pie dažiem punktiem, tomēr viņa cietā sastāva riepas bija pārāk nodilušas un neilgi pirms finiša nācās veikt iepriekš neplānotu pitstopu.

"Ko gan es varu darīt? Braucu no visas sirds, tieši tā kā to daru vienmēr. Mašīna vienkārši nav pietiekami laba. Tai trūkst saķeres. Žēl, ka viņi man nav devuši formulu ar ko varu aizstāvēt savu čempiona titulu. Tā patiešām ir slikta. Mums nav nekādu cerību."

Vai aizvadītās sezonas ātrākais braucējs ir atmetis cerības uz titulu jau vairākus mēnešus pirms sezonas beigām? Hamiltons savās tradicionālajās standarta atbildēs, protams, atzīst, ka cīnīsies, kamēr vien matemātiski viņam saglabāsies šāda iespēja.

"Es braucot nedomāju par to," jautāts par to, vai jau atmetis cerības uz titulu, atzīst Hamiltons. "Šobrīd vēl neesam pat sezonas vidū, taču mašīna ir smags jautājums. Šobrīd, saprotams, mums nav tādu iespēju, lai uzvarētu čempionātā, taču komanda joprojām strādā fantastiski. Tehnika ir izturība un visas normas joprojām komandā ir augstākajā līmenī. Jāskatās, cik punktus gūsim nākamajos posmos, taču cīņu par titulu nebeigsim, kamēr tā nebūs beigusies. Kā esam redzējuši pēdējos gados, tas var izšķirties pat pēdējā sacīkstē."

Otrs "McLaren" pilots Heiki Kovalainens brauca otrajā desmitniekā, taču jau sestajā aplī saskārās ar tehniskām problēmām un bija spiests izstāties. Šī bija otrā reize sezonā pēc pirmā posma Austrālijā, kad neviens no komandas braucējiem neizcīna punktus.

Skatījumu skaits: 975 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma