My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Maijs » 11 » Masa - cīņa par titulu mums ir beigusies
19:15
Masa - cīņa par titulu mums ir beigusies
Felipe Masa ir atzinis, ka viņa cerības uz cīņu par čempiona titulu šajā sezonā vairs nav reālās, jo Džensons Batons Spānijas GP posmā izcīnīja jau savu ceturto uzvaru sezonā.

Batonam ir 41 no 45 iespējamiem punktiem, kamēr Masa tikai Spānijā izcīnīja savus pirmos trīs punktus, lai gan bija cerības vismaz uz ceturto vietu sacīkstē. Jebkurā gadījumā cīņa par titulu Masam esot beigusies.

"Vai es varu noķert Batonu? Nē, es domāju, ka tas vairs nav iespējams," paziņoja Spānijā Masa. "Mums jābūt reālistiem - viņš no piecām sacīkstēm ir uzvarējis četrās. Pat, ja mēs strauji progresējam un esam trīs vai četras sekundes desmitdaļas ātrāki par "Brawn", viņš jebkurā gadījumā tiks pie punktiem. Aizmirstiet par to - mums tituls nav sasniedzams."

Jebkurā gadījumā Masa bija apmierināts par savas komandas progresu Spānijā, lai arī atzīst, ka "Ferrari" joprojām ir aiz "Brawn".

"Otrajā kvalifikācijas sadaļā mēs bijām 0,2 sekundes aiz "Brawn GP"," skaidroja Masa. "Trešajā mēs bijām jau 0,4 lēnāki, jo man bija vairāk degvielas. Kopumā situācija bija līdzīga arī sacīkstē. 0,2 sekundes aplī sacīkstes režīmā ir milzīga atšķirība. Viņi sacīkstes laikā visu laiku atrāvās un tāda ir reālā situācija uz doto brīdi."

Felipes Masas sacīksti noslēgumā izjauca problēmas, kas bija atgadījušās degvielas uzpildes laikā un brazīlieša sacīkšu inženieris Robs Smedlijs nepārtraukti atgādināja Masam, lai tas taupa degvielu, ja viņš vēlas sasniegt finišu. Tas maksāja Masam daudz laika un divas pozīcijas - no ceturtās vietās viņš bija spiests atkāpties uz sesto, palaižot garām sev Sebastianu Fetelu un Fernando Alonso.

"Mums nebija problēmas ar aprēķiniem, bet gan ar pašu uzpildes aparātu," skaidroja Masa, kuram tagad kopvērtējumā ir tik pat punktu, cik komandas biedram Kimi Raikonenam - trīs. "Taču es nezinu vai problēma radās cilvēka kļūdas dēļ vai tehniska defekta dēļ. Man nācās sākt ļoti taupīt degvielu un palaist garām Fetelu un vēlāk arī Alonso. Finišā man gandrīz garām tikai arī Niks Haidfelds, tas tiešām bija ļoti neveiksmīgi, ka nācās upurēt šīs pozīcijas."

Skatījumu skaits: 966 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma