My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Maijs » 24 » Hamiltons startēs no pēdējās vietas
09:16
Hamiltons startēs no pēdējās vietas
Pagājušā gada F1 čempions un Monako posma uzvarētājs Luiss Hamiltons šodien notiekošajās sacīkstēs Montekarlo pilsētas ielās startēs no pēdējās pozīcijas, jo viņa "McLaren Mercedes" formulai pēc kvalifikācijas tika veikta ātrumkārbas maiņa.

Cerības uz labu rezultātu Hamiltons iznīcināja jau pirmajā kvalifikācijas kārtā, kad "Mirabeau" līkuma ieejā izslīdēja mašīnas aizmugure un sekoja ietriekšanās riepu nožogojumā. Līdz sesijas beigām konkurenti nobīdīja 24 gadus veco britu uz 16. pozīciju, taču avarējušajai formulai bija nepieciešama ātrumkārbas maiņa un rezultātā viņš saņēma vēl piecu starta vietu sodu.

Hamiltons jau atzinies, ka tā bijusi viņa paša kļūda un atvainojies savai komandai par to: "Ko gan varu teikt? Es pieļāvu kļūdu un ietriecos sienā! Gribu atvainoties komandai, jo viņi šonedēļ bija paveikuši lielisku darbu. Izskatījās, ka mums ir cerības uzvarēt, taču šādas lietas notiek un ar to ir jāsamierinās. Džensons Batons šobrīd dominē un mērķē uz čempiona titulu. Mēs to nedarām. Mēs strādājam pie mašīnas uzlabošanas un gribam nopelnīt pēc iespējas vairāk punktus."

Skatījumu skaits: 1550 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma