My site

Ieejas forma

Sveiks: Viesi

 

Profils
Vēstules
Iziet

Šobrīd saitā...


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Maijs » 10 » Raikonens jau domā par karjeras beigšanu
17:04
Raikonens jau domā par karjeras beigšanu
2007. gada pasaules čempions Kimi Raikonens atklāti licis noprast, ka arī viņš nav apmierināts ar šā brīža situāciju Formulā 1 un jau pēc kontrakta beigām 2010. gada nogalē varētu beigt savu karjeru čempionātā.

"Šī vairs nav Formula 1, tāpēc arī rodas tādi jautājumi, taču redzēsim, kas notiks tālāk," atzīst 29 gadus vecais Raikonens, kurš "karaliskajās" sacīkstēs startē kopš 2001. gada un ir ne tikai viens no panākumiem bagātākajiem, bet arī fanu iemīļotākajiem šā laika pilotiem.

Jau iepriekš "Ferrari" komandas vadība izteica neapmierinātību ar jaunajiem noteikumiem un to, ka komandas var izvēlēties, vai tiem sekot, vai nē. Raikonens gan noliedz, ka varētu beigt F1 karjeru jau šīs sezonas izskaņā, atdodot savu vietu Fernando Alonso.

"Šobrīd priecājos par to, kur esmu, man ir līgums uz nākamo gadu, tāpēc vairāk vai mazāk tas ir mans lēmums, braukt vai nebraukt," nosaka Kimi. "Es pavisam noteikti izpildīšu līgumā noteiktos punktus, taču nesteidzos pieņemt turpmākos lēmumus - ir jānogaida un tad jau redzēs."

Skatījumu skaits: 1006 | Pievienoja: MuMM | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
0
1 Audry (22.12.2012 21:46) [Materiāls]
Jag är imponerad! Verkligen informativ bloggpost om sdaf1.ucoz.lv min vän. Jag ville bara kommentera och säga hålla uppe kvaliteten på arbetet.
Vārds *:
Email *:
Kods *:

Kopvērtējums

SDAF1 TV

Čats

Reklāma